Ervaringen

Deelnemers over Laban

De deelnemers merken dat door een andere fysieke presentatie er een diepgaand en blijvend effect  ontstaat in hun mentale gestel. Niet zozeer het praten of analyseren maar het doen: nieuwe bewegingen en houdingen zorgen voor juist voor een omslag.

Onderstaand een aantal impressies van reacties van deelnemers.

“Ik werd steeds overruled door collega’s en heb ontdekt dat ik voor mijzelf kon gaan staan en kreeg zo een ‘nieuwe’ plek in mijn team waarin ik nu anders word gezien en gewaardeerd.” (Anna, onderwijzers, 38 jaar)
"Ik ben nu anders gaan solliciteren en bij de eerste de beste keer was het raak. Ik zat er totaal anders bij". (Elize, 21 jaar, studente)
“Ik heb gebruik leren maken van mijn lichaam als mede-communicatie­middel en meer mogelijk­heden ontdekt bij mijzelf om naar buiten te treden, te presenteren.” (Mirjam, 52, docente)
“Ik voel me vrijer en heb daar plezier in!” (Henk, 57, adviseur)
“Het is geweldig om zo snel resultaat te zien bij jezelf en bij de anderen. Mijn arsenaal aan non-verbale mogelijk­heden is enorm uitgebreid. Er zijn veel manieren om je ruimte in te nemen”. (Els, vertegenwoordiger, 48)
“Als amateur­acteur heb ik ontdekt dat de rollen veel meer betekenis en diepgang krijgen sinds ik de Laban­technieken toepas.” (Wim, 62, amateur acteur)
Kleintheater Zwaan
Theatermaker